top of page

WIE BEN IK?

Ik ben Job, psycholoog & coach. Ik heb klinische psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Mijn interesses richten zich op het werken aan menselijk welzijn. Hierdoor ben ik veel bezig met werken aan een gebalanceerde geestelijke en lichamelijke gezondheid. Dit uit zich in bezig zijn met sport/beweging, voeding, yoga/meditatie. Ik geloof in de wisselwerking tussen een gezonde geest en een gezond lichaam. Mijn motto:  'practice what you preach'.
 
Menselijk welzijn is een onderwerp wat constant aan het veranderen is. Waardoor ik het belangrijk vindt om up to date te blijven. Ik hou me bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen psychologie en de medische wereld. Ik school mij continu bij, niet alleen door lezen maar ook door te doen. Ervaring leert meer dan lezen. 

Ik heb werkervaring als psycholoog op een psycho-dynamische praktijk, daarnaast heb ik gewerkt als psycholoog bij begeleiding van multi-probleemgezinnen en ben ik de laatste twee jaar werkzaam bij diverse huisartsenpraktijken als POH-GGZ. Daarnaast werk ik al een aantal jaren als een coach en geef privé boks en yogales. 
 
Ik ga graag aan de slag met mensen die gemotiveerd zijn in behandeling, maar nog niet helemaal de juiste weg/manier weten. Daarbij wil ik je graag ondersteunen. Ik heb een holistische kijk en aanpak om verder te komen in het leven.

bottom of page